När jag fick hjälp av ett åkeri i Ydre

Hallå där, vad kul att du läser min blogg och de inlägg som jag publicerar. Idag hade jag tänkt ge er ett rekommendationsinlägg då det var ett tag sedan senast, det ska handla om ett åkeri i Ydre vid namn Bröd. Fridlunds Åkeri AB. Av dem har jag fått hjälp med grus, jag köpte det av dem och sedan körde de hem det till mig.

Nu när våren kommit och solen börjat titta fram oftare har jag jobbat mycket ute i trädgården för att få den fin igen efter vintern. Jag har planterat en del nya blommor och växter som förhoppningsvis håller sig fina till sommaren också, utöver det har jag fixat till garageuppfarten och dammen på baksidan av huset. När jag skulle fixa garageuppfarten upptäckte jag behovet jag hade av grus, för att få det resultatet jag ville ha behövde jag införskaffa mig grus som kunde utgöra en grund på uppfarten. Dessutom behövde jag grus till gången till dammen på baksidan, jag vände mig då till detta åkeri i Ydre då jag sedan tidigare visste att de sålde egenproducerat grus som de även kunde transportera hem till mig. När jag kontaktade dem fick jag bra service i form av att de hjälpte mig hitta rätt produkter utifrån mina behov, sedan är det ju ett plus att de kör hem produkterna till mig. När jag väl fått hem gruset kunde jag fortsätta mitt arbete i trädgården, tack vare deras jobb kunde jag färdigställa min garageuppfart och grusgången som ledde upp till min damm med fiskar. Jag vill rikta ett stort tack till detta åkeri i Ydre för deras underbara jobb och samtidigt rekommendera dem till er läsare om ni skulle vara i behov av någon de tjänster de erbjuder.